Over ons 

oc-gonzalez-419690-unsplash.jpg
 
 
PA120477.jpeg

Norbert Kögging (1981)

Ik heb mijn bachelor (BMUS) ‘zang jazz & pop’ behaald aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle en mijn master (MMUS) ‘vocal jazz’ aan het conservatorium van Amsterdam.

De afgelopen jaren zijn er 2 albums van mijn band verschenen waarvoor ik zelf de muziek en tekst heb geschreven. Hiermee hebben we, met name in Canada, veel gespeeld en getoerd. Momenteel werk ik in verschillende samenstellingen en dan vooral met Jazz repertoire. Ook word ik regelmatig als solist gevraagd bij orkesten en big bands. Dit geeft enorm veel voldoening.
Ook ben ik als zangdocent verbonden aan het Muziekpakhuis in Amsterdam.

Naast deze vocale activiteiten ben ik als zakelijk leider verbonden aan Jazzfest Amsterdam en, niet onbelangrijk, ik heb een jong gezin met 3 kinderen waar ik ook zo veel mogelijk tijd aan besteed.

E-mail: info@norbertkogging.nl

BramVanDerBeek.jpg

Bram van der Beek (1960)

Ik heb solozang en koordirectie gestudeerd aan de conservatoria van Enschede, Zwolle en Amsterdam. Ik studeerde af bij Chris Fictoor (koordirectie) en bij Kevin Smith (solozang). Ook volgde ik enkele jaren de studies kerkmuziek, trompet en orkestdirectie.

Naast een bloeiende privéles zangpraktijk aan huis ben ik verbonden als zangdocent aan Oyfo in Hengelo. Ook geef ik op freelance basis koor - en stemvorming en ben ik als zangsolist werkzaam.

Momenteel ben ik als dirigent verbonden aan uiteenlopende koren, waaronder: 
*Het Twents Liturgie Koor te Zenderen
*Opus ‘94 te Hengelo  
*Het Borns Kleinkoor

Gedurende bijna 10 jaar leidde ik het Concertkoor KOV te Groningen waar ik mijn leermeester Chris Fictoor opvolgde. 

Ik geniet van de combinatie in activiteiten die ik in de loop der jaren heb kunnen ontplooien. Mijn twee kinderen zijn inmiddels uitgevlogen. Mijn vrouw Karin en ik genieten naast onze drukke werkzaamheden onder andere van wandelen en spirituele verdieping.

E-mail: b.van.der.Beek@hetnet.nl

 
 

 
 

 Wat doen wij

 

Wij, Bram van der Beek (Klassiek) en Norbert Kögging (Jazz), zijn beiden ervaren vocalisten, zowel docerend als uitvoerend. Sinds 2016 bundelen we onze krachten met ‘Classical meets Jazz’, omdat er zo veel meer is dat ons bindt dan scheidt in het gebruik van ons instrument; de stem.


Met ‘Classical meets Jazz’ hebben wij een eigen platform opgericht van waaruit verschillende activiteiten georganiseerd worden, allen met dezelfde kernwaarden; kruisbestuiving tussen twee op het eerste oor en oog zeer verschillende muzikale richtingen, waarbij je veel van elkaars stijlen kunt leren. Dit alles vindt plaats in een veilige en tot de verbeelding sprekende omgeving waar zangers en zangeressen van elk niveau en elke leeftijd welkom zijn. Er is één belangrijke voorwaarde: je hebt een passie voor zingen!

Momenteel organiseren we de zomerse cursusweken ‘Classical meets Jazz’ in de Italiaanse Piemonte en de Catalaanse Pyreneeën. Het koorproject ‘Winter in Frenswegen’ is nieuw en zal in december 2019 voor het eerst plaatsvinden in Kloster Frenswegen, net over de grens nabij het Duitse Nordhorn.
We kijken er enorm naar uit om lekker aan de slag te gaan met zangers van allerlei pluimage tijdens deze bijzondere projecten.

Bij al onze activiteiten staat het zangplezier altijd voorop, waarbij wij je helpen jezelf als zanger(es) te ontwikkelen. Ook is er ruimte voor ontspanning zodat ook het vakantiegevoel volledig de ruimte krijgt in deze prachtige, bergachtige omgevingen. In Italië en Spanje sluiten we de week af met een concertje in het plaatselijke (en zeer idyllische) kerkje.
Bij het koorproject ‘Winter in Frenswegen’ werken we als koor in korte tijd (don-zon) naar een concert toe dat op zondagmiddag in de kapel van Kloster Frenswegen plaatsvindt.

Meer informatie over onze activiteiten is elders op deze website te vinden.

 
188210d3-aa51-4eaa-bfa6-8b29c898051f.jpg