Op 2 uur rijden van Barcelona ligt, in de zuidelijke uitlopers van de Pyreneeën het prachtige middeleeuwse ‘Rectoria La Miana’ midden in de natuur, boven op een berg. Een Idyllische plek met een oude kasteelruïne, een oude kapel en enkele voor de streek typische gerestaureerde huizen waar je maximaal tot rust komt en lekker met zingen bezig kunt zijn. En dat helemaal ongestoord, want; niemand die je in de wijde omgeving hoort! 

Over de cursus

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus wordt er geen minimaal niveau ge-eist. De wens om een week lang onder professionele begeleiding, zowel individueel als in ensemble-vorm, lekker te zingen en je te ontwikkelen als zanger(es); daar gaat het om.

Dagelijks starten we na het ontbijt met het ensemble. Naast opwarmen, wat technische oefeningen en alles wat er verder langs komt, werken we aan mooi meerstemmig repertoire met een balans tussen klassiek en jazz. Wat betreft je solo-repertoire heb je daarnaast dagelijks les bij zowel Bram (klassiek) als Norbert (Jazz). Met het uitzoeken en voorbereiden van de muziek helpen Bram en Norbert je waar gewenst. De stukken krijg je ruim op tijd toegestuurd met daarbij de benodigde handvatten (bladmuziek en audio) om het goed genoeg te kunnen voorbereiden voor de week start. Ook onervaren zangers en zangeressen kunnen hiermee uit de voeten. De week sluiten we af met een mooie slotpresentatie op een prachtige locatie. Naast het zangplezier is er eveneens ruimte voor ontspanning. De prachtige locaties en omgeving, het lekkere eten en drinken en ook de tijd tussen het zingen door nodigen uit om helemaal tot rust te komen, een heerlijke combinatie van veel musiceren en een ultiem vakantiegevoel.

Voor Bram en Norbert is het heel logisch om de ogenschijnlijk ver uit elkaar liggende muziekwerelden van de jazz en klassieke muziek met elkaar te verbinden. Lees meer hierover…

Arrangementen 2019

Zaterdag 17 t/m zaterdag 24 augustus 2019

  • €825 p.p. Verblijf op 2 persoonskamer

  • €935 p.p. Verblijf op 1 persoonskamer

  • €765 p.p. Verbijf in (eigen) tent op het landgoed van La Miana (maximaal 1 tent)

Zondag 25 augustus t/m zondag 1 september 2019

  • €825 p.p. Verblijf op 2 persoonskamer

  • €935 p.p. Verblijf op 1 persoonskamer

  • €765 p.p. Verbijf in (eigen) tent op het landgoed van La Miana (maximaal 1 tent)

*   Arrangementen zijn gebaseerd op vol pension.
** Heen- en terugreis zijn niet inbegrepen. Wel bestaat de mogelijkheid tot samen   reizen (vliegtuig/huurauto).

 

Sfeerimpressie ‘Classical Meets Jazz - Spanje’

Foto’s

Sfeer proeven? Luister hier: