In het bergdorpje Piansoave, midden in de idyllische natuur van de Italiaanse Piemonte, staat de prachtige B&B ‘Casa I Fortunelli’. Op een dikke 2 uur rijden van Milaan vind je de rust, ontspanning, het lekkere eten en de lekkere wijnen waar deze streek zo bekend om staat. Een perfecte omgeving om een week lang lekker te zingen en te genieten van een Italiaanse week Classical meets Jazz.

Over de cursus

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus wordt er geen minimaal niveau ge-eist. De wens om een week lang onder professionele begeleiding, zowel individueel als in ensemble-vorm, lekker te zingen en je te ontwikkelen als zanger(es); daar gaat het om.

Dagelijks starten we na het ontbijt met het ensemble. Naast opwarmen, wat technische oefeningen en alles wat er verder langs komt, werken we aan mooi meerstemmig repertoire met een balans tussen klassiek en jazz. Wat betreft je solo-repertoire heb je daarnaast dagelijks les bij zowel Bram (klassiek) als Norbert (Jazz). Met het uitzoeken en voorbereiden van de muziek helpen Bram en Norbert je waar gewenst. De stukken krijg je ruim op tijd toegestuurd met daarbij de benodigde handvaten (bladmuziek en audio) om het goed genoeg te kunnen voorbereiden voor de week start. Ook onervaren zangers en zangeressen kunnen hiermee uit de voeten. De week sluiten we af met een mooie slotpresentatie op een prachtige locatie. Naast het zangplezier is er eveneens ruimte voor ontspanning. De prachtige locaties en omgeving, het lekkere eten en drinken en ook de tijd tussen het zingen door nodigen uit om helemaal tot rust te komen, een heerlijke combinatie van veel musiceren en een ultiem vakantiegevoel.

Voor Bram en Norbert is het heel logisch om de ogenschijnlijk ver uit elkaar liggende muziekwerelden van de jazz en klassieke muziek met elkaar te verbinden. Lees meer hierover…

Arrangement 2019

Zaterdag 13 juli - zaterdag 20 juli 2019

Dit arrangement is volgeboekt.

 

Sfeerimpressie ‘Classical Meets Jazz - Italië’

Foto’s

Sfeer proeven? Luister hier: